Konyhabútorok Beépített szekrények Fürdőszoba szekrények Ágyak Gyerekbútorok Előszoba bútorok Exkluzív bútorok Exkluzív design Virágtartók Nappali bútor Szauna Akciós konyhák Dohányzóasztal

Konyha fogantyúk nélkül!

Újdonság a Forest-től!

A modern konyha kialakításakor ma már számos lehetőségünk kínálkozik az ajtónyitás megoldására. A hagyományos módszer, hogy a kínálatunkban megtalálható 1800 típusú fogantyú közül választunk, és ezeket szereljük fel az ajtóra. A második lehetőség a szintén általunk kínált ún. push-open rendszer, amely egy, az ajtót kifelé dobó pántból és egy, az ajtót a korpuszhoz rögzítő adapterből áll. Ezzel a megoldással nincs szükségünk fogantyúkra, hiszen az ajtók enyhe, befelé történő nyomásra nyílnak.

Választékunkban találhatóak továbbá szálban kapható alumínium fogantyúk is, amelyeket az ajtók élére szerelve látványos, vízszintes elrendezésű felületeket hozhatunk létre.

Kifejezetten a minimál stílushoz kapcsolható a kínálatunkba most bevezetett ún. Gola rendszer. Ebben az esetben a fogantyú nem töri meg a látvány szempontjából a frontot, hanem a horizontális elrendezést hangsúlyozva, a szekrényelemeken végigfutó vízszintes alumínium mélyedésként jelenik meg. Itt lehet az ajtókat és a fiókelőket megfogni a kinyitáshoz. Munkalap alatti és közbenső, illetve a felső szekrényhez használható profilokkal egyaránt rendelkezünk. A rendszer valamen�nyi eleme már raktárkészletről elérhető.